BANAN ÖPPEN. Range med Top Tracer och puttinggreen.
Receptionen öppen 7:30-18 måndag till torsdag. Fredag 7:30-16. Lör sön 8-16

Viktigt om rangen!

Viktigt om rangen!

Viktigt om rangen!

Under gårdagen så startade arbetet med greenområde 10, dvs den nya greenen nedanför rangen. Nu är det mycket viktigt att vi inte slår bollar över nätet. Under de närmaste veckorna kommer det befinna sig personal nedanför rangen mer eller mindre hela tiden. Som ni vet är det svårt att se om någon är där så det är helt förbjudet att slå över nätet. Om det inte följs kan vi bli tvungna att stänga rangen för att arbetsmiljön ska vara acceptabel för de som arbetar med greenen. När vi är ute på banan är det självklart att vi inte slår när vår banpersonal är riskzonen för vårt slag, samma gäller för detta så vi vädjar nu till alla att sköta det snyggt så vi kan ha rangen fortsatt öppen.

Som jag skrev häromdagen så behöver vi spränga bort några bergsknallar och även det påbörjades igår på hål 9 och idag på morgonen är de på hål 14 och spränger.

Slutligen vill jag idag tipsa om den populärversion av masterplanen som är framtagen, den kommer inom kort tryckas i stort format och sättas upp på klubben så du kan se hur det kommer bli. I vårt arbete så utvecklas planen kontinuerligt, förenklat så utformar vi våra nya hål efter verkligheten och ”kartan” är vår guide. Justeringar har skett och kommer därmed ske från den ursprungliga masterplanen, det kan tex handla om att en green flyttas någon meter eller en bunker som kommer till eller försvinner. Alla justeringar sker för att skapa så bra golfhål som möjligt och vi trycker inte nya bilder för varje justering, det är inte försvarbart ekonomisk då det handlar om mindre justeringar. Populärversionen får du via denna länk:

https://sundsvallsgk.se/wp-content/uploads/2022/03/SuGK-FinalMP-1715-20210526-LiggandeHatch.pdf

OBS! Filen är stor och tar en stund att tanka ner.

Avslutningsvis några bilder i vanlig ordning från idag på morgonen.