BANAN ÖPPEN. Range med Top Tracer och puttinggreen.
Receptionen öppen 7:30-18 måndag till torsdag. Fredag 7:30-16. Lör sön 8-16

Nu rullar maskinerna in…

Nu rullar maskinerna in…

Nu rullar maskinerna in…

Under måndagen så började maskinerna rulla in på klubben för att börja arbeta med klubbhusområdet. Vi börjar med att täcka av och frilägga hela området från asfalt, gräs, betong och annat. Därefter ska vägen från nya hål 9 färdigställas och när vi ändå är i området och kör med dessa tunga maskiner så kommer tee nr 1 att renoveras. Det innebär i sin tur att vi om några dagar kommer att spela hål 1 med framflyttad tee och att det kan bli en omväg från parkeringen till första tee. Det är viktigt att vi respekterar avspärrningarna så inga olyckor sker. Det är ett arbetsområde med stora tunga maskiner där det är lätt hänt med olyckor om vi golfspelare inte tar ut ett rejält avstånd. Följ den snitsling/bana vi sätter upp för att hitta rätt. Det kommer tyvärr att bli rejält stökigt runt klubbhuset den sista tiden av säsongen men det är av stor vikt att arbetet sätter fart så vi hinner det som vi vill innan vintern slår till. Vi ber om ert tålamod och tänk på banans öppning till våren om det blir till stort besvär. Vi får snart vår belöning.

Avverkning av träden på nya rangen är försenad några dagar men vi hoppas och tror att det arbetet startar inom de närmaste dagarna. Alla träd ska inte bort utan ett urval blir kvar så det blir fint på vår ny range.

Så snart vägen från 9:an och första tee är klar kommer vi sedan att börja med nya rangen och övriga delar av klubbhusområdet. Som meddelats tidigare är det viktigt att vagnsbodar och andra förråd töms då vi inte kan garantera tillgång till dessa när grävmaskinerna arbetar.

Ännu är det några få veckor kvar av säsongen så passa på en sista sväng att spela i det fina höstvädret!