Range med Top Tracer och puttinggreen öppen.
Receptionen öppen 8:30-16 måndag till fredag

Ledare för juniorerna på ingång!

Ledare för juniorerna på ingång!

Ledare för juniorerna på ingång!

Vi hälsar Teodor Wickman varmt välkommen som övergripande ansvarig för juniorträningen och sammanhållande för de 10-tal juniorer som vi kontrakterat som juniortränare för golfkul, hobbygolfare samt idrottsgrupperna på klubben. 

Många av er känner säkert Teodor sedan tidigare, han har en lång bakgrund i klubben och har både tränat och tävlat som junior för att sedan gå vidare och jobba som tränare och även i shopen under många år. Han har en gedigen ledarutbildning genom golfförbundet och har även utbildat klubbens yngre tränare i samverkan med ledare från SGF.

2021 blev Teodor klar med sin civilingenjörsexamen och jobbar idag med affärsutveckling så uppdraget hos oss på klubben kör han vid sidan om sitt ordinarie arbete.

Med Teodors entusiasm, erfarenhet som tränare och ledarkompetens kommer vi att erbjuda en inspirerande och utvecklande juniorträning med hög kvalitet i sommar.

Några ord från Teodor: Det ska bli jättekul och inspirerande att få bidra till den juniorverksamhet som jag själv har fostrats i. Denna sommar kommer att bli toppen! Vi ses på banan! 

….

Anmälan till sommarens träningsgrupper gör ni via GIT på följande länkar:

Träning två ggr per vecka, måndagar + onsdagar:

https://mingolf.golf.se/Competition/3499443

Träning en gång i veckan tisdagar:

https://mingolf.golf.se/Competition/3499450