Banan öppen
Öppettider Receptionen: Måndag – Torsdag 07:30-18:00 @ Fredag 07:30-16:00 @ Lördag & Söndag 7:30-15:00

Baninformation

Baninformation

Information

Lördag 9/7: Banan är öppen trots regnet. Bilförbud och lägesförbättring gäller hela dagen. Dra vagnar utanför avspärrningar och undvik att gå i blöta partier.

Banan är öppen med startförbud på morgonen fram till 6:30 veckans alla dagar. Start på hål 10 är aldrig tillåtet.

Vi är snälla med banan när vi spelar och lagar nedslagsmärken och uppslagna torvor och respekterar avspärrade ytor och drar vagnar och kör bilar utanför dessa.

Varmt välkomna!

STARTFÖRBUD OCH MORGONRUTINER

Startförbud gäller veckans alla dagar fram till 6:30

Måndagar onsdagar och fredagar har vi klipptåg på morgonen vilket innebär att alla gräsytor på banan blir klippta.

Tisdagar har vi extra fokus på greenerna och lättdressar dessa egentligen varje tisdag under högsäsongen. Detta görs alltid tillsammans med en luftning eller en vertikalskärning av greenerna. Ni som spelar på tisdagmornar kan pga dressningen få spela några hål på lite sandiga greener innan vi hunnit dit och vältat ner sanden. Sanden är väldigt fin och inget som påverkar bollrullen. Dressningen är en väldigt viktig och nödvändig åtgärd som vi måste vidta för att få de fasta, jämna och sjukdomsfria förhållandena som vi alla vill spela på. Tisdagar har vi även klippning av rangen och vi måste därför hålla den stängd tills detta är klart, ca 07:30.

Torsdagar lägger vi också lite extra kärlek på greenerna i form av gödsel, tillväxtreglering eller bekämpningsmedel beroende på väder, årstid etc.

Lördagar och söndagar klipper vi endast greenerna.

Tack för att ni respekterar startförbudet så vi får jobba ostört och effektivt för att kunna leverera er en så bra bana som möjligt.

KLIPPNING DRIVING RANGE:

Varje Tisdag mellan klockan 05:00-07:30.

Driving Rangen är stängd under klippningen.

Våra HIO Partners

Sundsvalls Golfklubb bild- Molin Bil Logga